Inici Lista de eventos Irontour triatlo la vila 2010

Irontour triatlo la vila 2010

El passat cap de setmana es va disputar el Irontour Triatló La Vila 2010 a la localitat alacantina La Vila Joiosa.

Aquest format de prova va consistir en un triatló en dues etapes, la primera d'elles contra el crono en distància esprint (750 m nedant-20 km en bici-5 km corrent) que es va disputar el dissabte 5 de juny a partir de les 16: 00 h. La segona etapa va consistir en un triatló més que olímpic (1852 m de natació-55 km de bici-10 km corrent) que es va iniciar a les 8:30 h del diumenge 6 de juny gairebé sense temps per recuperar.

El triatleta manresà i imatge de MEBALINE, Xavier Llobet, va aconseguir la victòria en l'etapa pròleg, victòria que li va valer per enfundar la granota de líder virtual del Irontour. L'etapa es va iniciar a les 16:00 h amb sortides cada 30 s fins als 20 últims triatletes que van sortir cada minut. A les 17:48 h li va tocar el torn a Llobet que va fer el millor parcial de natació avantatjant a Castro a gairebé 40 segons. Castro que havia sortit dos minuts abans que Llobet va ser retallant segons durant el recorregut en bici baixant a córrer amb 20 segons de retard que ja no va poder recuperar gràcies al bon parcial a peu de Xavier.

El diumenge tocava matinar, a les 8:30 h. Xavi Llobet vestit de groc, iniciava la prova apretabdo l'accelerador des de l'inici,. Sortint de l'aigua amb una diferència de 1:12 sobre els seus tres principals perseguidors. Aquesta diferència va anar en augment fins al km 25, ja que Xavi va pujar molt fort fins l'avituallament situat a meitat del port d'Aitana, arribant allà amb uns 3 minuts d'avantatge. A la baixada, el segon classificat va començar a retallar i al final dels 55 km de bici es va baixar a córrer a escassos 29 segons de Llobet. Per davant quedaven 10 km i la general estava a tan sols 48 segons. A la primera volta Llobet va serrar les dents marcant finalment el millor parcial de cursa a peu avantatjant en 55 sa seus adversaris al final de l'etapa i aconseguint la general de la prova amb una diferència de 1:14 sobre el segon i 03:37 sobre el tercer.

Xavier explicava després de la prova:

"Una victòria increïble!! D'un mes de juny espectacular! Moltes gràcies a tots pel vostre suport!! Una organització atenta a tots els detalls i necessitats de l'esportista, un format espectacular que va provocar una atmosfera triatleta durant tot el cap de setmana mai viscuda. Us recomano viure i competir l'any que ve en el Irontour "

 


 

CARRO DE COMPRA


Su carro está vacío.

Acceso usuarios