Inici Lista de eventos MEBALINE, PATROCINADOR DE LA I CURSA NOCTURNA DE L’HOSPITALET DE LLOBREGA

MEBALINE, PATROCINADOR DE LA I CURSA NOCTURNA DE L’HOSPITALET DE LLOBREGA

 

Tal com havíem anunciat, Mebaline va ser present en L’Hospitalet de Llobregat oferint mostres als participants i organitzant el servei de fisioteràpia de la carrera|cursa.

Durant la tarda de divendres i al llarg de dissabte, Mebaline va repartir gratuïtament cool gel, condro activi i therma cream als participants de la

cursa i a totes aquelles persones que passejaven pel centre comercial Gran Via 2 i s'interessaven pels nostres productes. Més de 2500 corredors i els seus acompanyants van passar per allà.

Tant abans de començar la carrera|cursa com després, el servei de fisioteràpia Mebaline oferia als participants teràpia pre i post- competició. Per la nostra carpa van passar més de 200 persones, les quals van gaudir dels massatges i dels beneficis, sobretot, de Cool-gel. L'efecte fred que proporciona aconsegueix una major relaxació de la musculatura i ajuda a recuperar la mateixa en menor temps.

Tots els membres de Mebaline volem donar les gràcies a l'organització tècnica de l'esdeveniment, als fisioterapeutes de la universitat Ramón Llull i a tots els participants que van confiar en nosaltres.

 

 

 

CARRO DE COMPRA


Su carro está vacío.

Acceso usuarios