Mebaline Llista de tractaments Tractament Parafina

Tractament Parafina

TERMOTERÀPIA. TRACTAMENT AMB PARAFINA.

La parafina és un agent físic semilíquid amb un punt de fusió de 52º C i que manté el seu poder calòric molta estona.

A nivell fisioterapèutic el seu ús està assenyalat per alleugerir el dolor i la rigidesa articular i muscular de mans, peus i canells. Indicacions:

  • Dolor crònic provocat per l'artritis.
  • Contractures musculars.
  • Augment de la mobilitat articular.
  • Escalfament abans de realitzar exercicis.

 

A nivell estètic, cal assenyalar la humectació profunda que produeix a la pell, augmentant així el flux sanguini i ajudant a hidratar, nodrir i rejovenir la pell.

Protocol d'aplicació:

1-. Aplicar un spray/Mouse netejador sobre la zona a tractar. 2-. Assecar curosament la zona amb una tovalloleta de paper. 3-. Submergir la zona a tractar dins del bany calent de parafina.

4-. Tornar a repetir aquest últim pas entre 5 i 10 vegades fins aconseguir una capa adequada. 5-. Cobrir amb una bossa protectora per concentrar més la calor i evitar que aquesta marxi. 6-. Tornar a cobrir amb una manyopla o bota de tovallola, i assegurar així definitivament el manteniment de la calor.
7-. Després de 15 minuts, retirar la tovallola i treure la parafina amb la bossa. Si s'ha aplicat correctament, sortirà una capa compacta. 8-. Aplicar una loció hidratant específica que s’absorbeixi ràpidament i no deixi residus grassos.
 

CARRET DE COMPRA


El seu carret està vuit.