Mebaline Llista d'esdeveniments Cita amb Mebaline

Cita amb Mebaline

TENS UNA CITA?................

 

Portes molt temps preparant-te per a aquesta cita, la més important de l'any, el punt de referència, l'ésser de la motivació, LA MARATÓ.

Actualment, podem comptar amb dues grans proves, excel·lentment organitzades i amb uns recorreguts molt especials que discorren per Madrid i Barcelona. Les maratons que es disputen en aquestes ciutats, a poc a poc s'estan convertint en unes de les més concorregudes a nivell mundial.


És per això que Mebaline no podia fallar en cap d'elles. Ambdues proves ofereixen la possibilitat de visitar la fira del corredor. Aquesta fira es presenta com l'esdeveniment més important de la cultura de l'atletisme urbà en el qual els atletes i la seva preparació són els principals protagonistes i on s'ofereix a marques esportives, empreses de nutrició, tecnologia esportiva, professionals de l'educació física, organitzadors esportius, una gran plataforma de comunicació en la qual podran donar a conèixer les seves noves iniciatives, productes i múltiples serveis.

De la mà de Base Castelló Sports i Laister, Mebaline, en poc menys d'un mes, ha ofert l'oportunitat de testar els productes de la nostra marca a més de 40.000 persones... i molts d'ells ja han repetit!

Dia a dia, ens convertim en un més de la família de l'atleta i això ens omple d'orgull i entusiasme per seguir treballant.

Volem agrair a tota la gent que ha col·laborat amb nosaltres el seu lliurament i amabilitat. Ja sabeu qui sou. Una abraçada.

 

 

CARRET DE COMPRA


El seu carret està vuit.