Mebaline Llista d'esdeveniments Trucs per treure´t ràpidament el neoprè

Trucs per treure´t ràpidament el neoprè

Segurament alguna vegada, en arribar a la primera transició, hauràs lliurat la teva particular batalla amb el Neoprè, i com tots sabem, per fer un bon triatló, no solament és necessari preparar-ho, si no tenir en compte petits detalls perquè tot marxi a la perfecció.


En aquest article anem a parlar de l'ús del neoprè, i un petit truc que pot facilitar la rapidesa per treure-te´l. En primer lloc, en triar el teu neoprè, has de fixar-te en què quedi molt pegat al cos, donant la possibilitat a l'aigua de penetrar lleugerament a l'interior, aconseguit la teva temperatura corporal, però evitant que l'aigua circuli massa fàcilment, ja que podria impedir que s'escalfés el teu cos.


Perquè et resulti més senzill posar-te el neoprè, pots ajudar-te amb bosses de plàstic que col·loques en peus i mans i sobre les quals podràs lliscar-ho.


Comença el Triatló!


Vas al capdavant de carrera. Bé! Aconsegueixes sortir entre els deu primers de l'aigua. Ja tens en el teu cap memoritzats tots els gestos per automatitzar la primera transició: desenganxo el velcro del neoprè, agarro la corretja de la cremallera, tir per baixar-ho fins a la cintura abans d'arribar a la transició i no baixa!..i això que havia practicat com trepitjar-ho per baixar-ho més ràpidament!


No, no, Això no va a passar!


Abans de posar-t'ho, utilitza vaselina i unta-la en el coll, aixelles, turmells i nines per facilitar la tediosa tasca de llevar-te el neoprè de damunt.


El tritleta olímpic, Xavier Llobet, recomana utilitzar-ho en format Roll-On, que impedeix que et taquis les mans amb les quals podries tocar les ulleres abans de posar-te-les…a no ser que vulguis fer un triatló totalment ennuvolat!


Mebaline t'ofereix la Vaselina Aloe Roll-On. Un lubrificant que, a més d'ajudar-te a l'hora de desfer-te del teu neoprè, podràs utilitzar-ho per protegir les zones de la pell més propenses a sofrir rozaduras, com a engonals, mugrons, aixelles, turmells o clatell.

Trobaràs aquest article i molts consells més en www.trimadrid.com

 

CARRET DE COMPRA


El seu carret està vuit.