Mebaline Llista d'esdeveniments Marató des Sables 2011

Marató des Sables 2011

There are no translations available.

El passat 2 d’abril va començar la 26ena edició de la coneguda i mediàtica Marató des Sables 2011. Aquesta prova extrema té lloc al desert del Marroc, on els particpants recorren a peu més de 250 km amb l’equipament bàsic. Aquest any van sortir 849 parcicipants, entre ells els components del Club Esportiu SAR-802 patrocinats per Mebaline.

Després de 25 edicions, aquesta competició s’ha convertit en una emblemàtica prova de superació per esportistes de tot el món, que somien amb participar en un autèntic repte esportiu esquitxat de gosadia, companyerisme i aventura. És destacable, també, el caràcter solidari de la prova, perquè els fons reunits ajuden en desenes de projectes en les poblacions més properes al circuit.

Durant la competició s’envien diàriament imatges a televisions de tot el món. Més de 1000 cadenes de televisió en més de 200 països van tenir accés a les imatges de la Marató, donant així una repercussió mediàtica molt important a la marca Mebaline.

Finalment, felicitar aquest valent equip d’espanyols que ha portat la nostra marca a terres africanes, i que ha aconseguit la 16ena posició de les 46 existents.

 

CARRET DE COMPRA


El seu carret està vuit.