Mebaline Llista d'esdeveniments CAP DE SETMANA EXTREM AMB MEBALINE

CAP DE SETMANA EXTREM AMB MEBALINE

There are no translations available.

Mebaline va estar present a l'Expo de la ExtremeMan 226 que va arribar per primera vegada a Salou el passat 3 de juny, amb un traçat que va recórrer els punts més significatius de Tarragona i la Costa Daurada.
Gairebé 3 dies respirant triatló i donant suport als valents participants d'aquesta prova d'extrema duresa.
Al costat dels 500 triatletes i els més de 1500 assistents, Mebaline gaudir dels 3.8 km de natació, 180 km de bicicleta i 42 km de carrera dels que constava el recorregut.

Amb el nostre producte estrella en aquest camp, la Vaselina Aloe Roll-on, pretendre aportar el nostre petit granet de sorra perquè aquests herois es sentissin el més còmodes possible durant les més de 10 hores en les que van estar competint. Veure la cara d'alegria i felicitat quan enfilaven el passadís de meta, ha omplert de satisfacció a totes les persones que, amb el seu esforç, fan possible que Mebaline sigui ja un fix d'aquest tipus de proves esportives.

D'altra banda, Mebaline havia posat tota la seva confiança i esperances en l'equip "l'Estudi Extreme" per intentar aconseguir la victòria en la categoria Team Relay. Francesc Sucarrats, Toni Martín i Xavier Llobet formaven part d'aquest equip el qual va lluir orgullós el nostre logotip al pit. I efectivament, els nostres desitjos es van veure complerts quan Toni va creuar la línia de meta amb un magnífic temps de 2h. 42 'a la marató final que, al costat dels 46'en el segment de la natació i les 5h. 28'en el recorregut ciclista, van proclamar l'equip campió en aquesta modalitat.

Felicitar als guanyadors individuals Olivier Marceau (9:29:04) i Alexandra Louison (10:27:58) ia tots aquells que van aconseguir arribar fins a la Finish Line; Enhorabona!

Finalment, agrair a l'organització, ajuntament, vigilants i altres expositors el bon tracte rebut i els bons moments que ens van fer passar.

 

 

CARRET DE COMPRA


El seu carret està vuit.