Mebaline Llista d'esdeveniments Irontour triatlo la vila 2010

Irontour triatlo la vila 2010

There are no translations available.

El passat cap de setmana es va disputar el Irontour Triatló La Vila 2010 a la localitat alacantina La Vila Joiosa.

Aquest format de prova va consistir en un triatló en dues etapes, la primera d'elles contra el crono en distància esprint (750 m nedant-20 km en bici-5 km corrent) que es va disputar el dissabte 5 de juny a partir de les 16: 00 h. La segona etapa va consistir en un triatló més que olímpic (1852 m de natació-55 km de bici-10 km corrent) que es va iniciar a les 8:30 h del diumenge 6 de juny gairebé sense temps per recuperar.

El triatleta manresà i imatge de MEBALINE, Xavier Llobet, va aconseguir la victòria en l'etapa pròleg, victòria que li va valer per enfundar la granota de líder virtual del Irontour. L'etapa es va iniciar a les 16:00 h amb sortides cada 30 s fins als 20 últims triatletes que van sortir cada minut. A les 17:48 h li va tocar el torn a Llobet que va fer el millor parcial de natació avantatjant a Castro a gairebé 40 segons. Castro que havia sortit dos minuts abans que Llobet va ser retallant segons durant el recorregut en bici baixant a córrer amb 20 segons de retard que ja no va poder recuperar gràcies al bon parcial a peu de Xavier.

El diumenge tocava matinar, a les 8:30 h. Xavi Llobet vestit de groc, iniciava la prova apretabdo l'accelerador des de l'inici,. Sortint de l'aigua amb una diferència de 1:12 sobre els seus tres principals perseguidors. Aquesta diferència va anar en augment fins al km 25, ja que Xavi va pujar molt fort fins l'avituallament situat a meitat del port d'Aitana, arribant allà amb uns 3 minuts d'avantatge. A la baixada, el segon classificat va començar a retallar i al final dels 55 km de bici es va baixar a córrer a escassos 29 segons de Llobet. Per davant quedaven 10 km i la general estava a tan sols 48 segons. A la primera volta Llobet va serrar les dents marcant finalment el millor parcial de cursa a peu avantatjant en 55 sa seus adversaris al final de l'etapa i aconseguint la general de la prova amb una diferència de 1:14 sobre el segon i 03:37 sobre el tercer.

Xavier explicava després de la prova:

"Una victòria increïble!! D'un mes de juny espectacular! Moltes gràcies a tots pel vostre suport!! Una organització atenta a tots els detalls i necessitats de l'esportista, un format espectacular que va provocar una atmosfera triatleta durant tot el cap de setmana mai viscuda. Us recomano viure i competir l'any que ve en el Irontour "

 


 

CARRET DE COMPRA


El seu carret està vuit.