Mebaline Llista d'esdeveniments Mebaline, X cros 1 de Mayo de Artés y II cursa CN Manresa

Mebaline, X cros 1 de Mayo de Artés y II cursa CN Manresa

There are no translations available.

El diumenge 1 de Maig, dia del treballador a tot Espanya, Mebaline no va fer festa per poder donar suport als aficionats al cross i les carreres populars.

D'una banda, vam estar presents a la II Cursa del CN ​​Manresa, on l'organització de la cursa incloïa en la bossa del corredor mostres dels nostres productes i posava a disposició dels participants un servei de fisioteràpia en el qual, com no podia ser menys , els productes utilitzats eren Mebaline.

De nou, Cool Gel i Condro Active van ser els millors aliats dels fisioterapeutes per aconseguir una òptima recuperació de tots aquells que van sol.licitar els seus serveis.

D'altra banda, Mebaline Team va participar en el X Cros d'Artés. Aquesta edició va batre el rècord de participants amb més de 250 atletes que, tot i l'amenaça de pluja, van poder córrer els 10.3km dels que constava la prova.

En aquesta ocasió, Mebaline, a més de lliurar mostres als assistents, va enviar a 6 integrants del seu equip "Mebaline Team" a la competició. En 47 minuts i 37 segons, la primera part de l'equip creuava la meta, aconseguint així un excel lent temps.

 

 

CARRET DE COMPRA


El seu carret està vuit.